LogoΤεκμηρίωση CloudEdge App
LogoΤεκμηρίωση CloudEdge App
Ιστότοπος - Αρχική Σελίδα

Ξεκινώντας

Τεκμηρίωση

Κέντρο Βοήθειας

Συχνές ερωτήσεις

Προϊόντα

Κάμερα πρίζας
Κουδούνι πόρτας
Κάμερα μπαταρίας
Κάμερα 4G
Μόνιτορ μωρού

Εφαρμογή & Υπηρεσίες

Εμπειρία λειτουργίας εφαρμογής
Λογαριασμός
Μπορεί να αλλάξει η περιοχή εγγραφής του λογαριασμού;Πόσες κάμερες μπορούν να προστεθούν σε έναν λογαριασμό;Πώς μπορώ να αλλάξω το email μου;Πώς να συνδέσω την κάμερα σε νέο λογαριασμό;Γιατί εμφανίζεται συχνά το μήνυμα "Οι πληροφορίες σύνδεσης έχουν λήξει, παρακαλώ συνδεθείτε ξανά";Πώς η οικογένεια και οι φίλοι αποκτούν πρόσβαση στις κάμερες;Ποια είναι η χρήση της κοινής χρήσης κάμερας;Πώς μπορώ να μοιραστώ την κάμερά μου με άλλους;Γιατί οι κοινόχρηστοι λογαριασμοί δεν είναι πλήρως λειτουργικοί;Ποια είναι η διαφορά μεταξύ "μόνο προβολή" και "επιτρέπεται έλεγχος" κατά την κοινή χρήση καμερών;Υπάρχει όριο στον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται κάμερες;Μήνυμα κοινής χρήσης κάμερας - Ο λογαριασμός δεν υπάρχει/το άτομο που μοιράζεται δεν μπορεί να δεχτεί την πρόσκλησηΜπορούν τα tablets να χρησιμοποιούν εφαρμογές;Το PC υποστηρίζει λήψη εφαρμογών;Μπορεί το PC να έχει πρόσβαση στην κάμερα;Πώς να τροποποιήσω το ψευδώνυμο της κάμερας;Πώς να διαγράψω αρχεία συναγερμών;Γιατί δεν μπορώ να λάβω κωδικό επαλήθευσης όταν αλλάζω τον κωδικό μου;Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας;
Συνδρομή επί πληρωμή

Εγχειρίδιο χρήστη

Συχνές ερωτήσειςΛογαριασμός

Γιατί οι κοινόχρηστοι λογαριασμοί δεν είναι πλήρως λειτουργικοί;

Κατανόηση περιορισμών κοινόχρηστων λογαριασμών

Για λόγους ασφαλείας, ο κοινόχρηστος λογαριασμός θα αποκλείσει ορισμένες λειτουργίες. Το σύστημα απενεργοποιεί σκόπιμα ορισμένες λειτουργίες όταν ένας λογαριασμός κοινοποιείται σε άλλους χρήστες για τη διατήρηση των προτύπων ασφαλείας.

Πώς μπορώ να μοιραστώ την κάμερά μου με άλλους;

Μάθετε πώς να μοιραστείτε την κάμερά σας

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ "μόνο προβολή" και "επιτρέπεται έλεγχος" κατά την κοινή χρήση καμερών;

Κατανόηση επιπέδων δικαιωμάτων κοινής χρήσης