LogoCloudEdge App Dokumentation
LogoCloudEdge App Dokumentation
Hjemmeside - Forside

Kom i gang

Dokumentation

Hjælpecenter

Ofte stillede spørgsmål

Produkter

Strømstik kamera
Dørklokke
Batterikamera
4g kamera
Babyalarm

App og tjenester

App funktionsoplevelse
Konto
Kan kontoregistreringsregionen ændres?Hvor mange kameraer kan tilføjes til en konto?Hvordan ændrer jeg min e-mailadresse?Hvordan tilknyttes et kamera til en ny konto?Hvorfor vises beskeden 'Loginoplysninger er udløbet, log venligst ind igen' ofte?Hvordan får familie og venner adgang til kameraer?Hvad er formålet med kameradeling?Hvordan kan jeg dele mit kamera med andre?Hvorfor er delte konti ikke fuldt funktionelle?Hvad er forskellen mellem "Kun visning" og "Tillad kontrol" ved deling af kameraer?Er der en grænse for antallet af personer, der kan dele kameraer?Kameradeling besked – Kontoen findes ikke/delt person kan ikke acceptere invitationKan tablets bruge apps?Understøtter pc'en download af applikationer?Kan pc'en få adgang til kameraet?Hvordan ændres et kamerakaldenavn?Hvordan sletter man alarmoptagelser?Hvorfor modtager jeg ikke en bekræftelseskode, når jeg ændrer min adgangskode?Hvordan kontakter man os?
Betalt abonnement

Brugervejledning

Ofte stillede spørgsmålKonto

Hvorfor vises beskeden 'Loginoplysninger er udløbet, log venligst ind igen' ofte?

Forstå sessionsstyring

Kontoen kan kun forblive logget ind på én telefon eller tablet. Systemet begrænser samtidige logins på tværs af enheder af sikkerhedsmæssige årsager.

Undgå at åbne din konto på flere enheder samtidig for at forhindre sessionsafbrydelser.

Hvordan tilknyttes et kamera til en ny konto?

Lær hvordan du overfører et kamera til en anden konto

Hvordan får familie og venner adgang til kameraer?

Lær hvordan du giver andre kameraadgang