LogoCloudEdge App dokumentasjon
LogoCloudEdge App dokumentasjon
Nettside - Forside

Kom i gang

Dokumentasjon

Hjelpesenter

Ofte stilte spørsmål

Produkter

Strømstikkamera
Ringeklokke
Batterikamera
4G-kamera
Babyvakt

App og tjenester

App-funksjonsopplevelse
Konto
Kan kontoregistreringsregionen endres?Hvor mange kameraer kan legges til en konto?Hvordan endrer jeg e-postadressen min?Hvordan kobler jeg et kamera til en ny konto?Hvorfor vises ofte meldingen 'Påloggingsinformasjon har utløpt, vennligst logg inn på nytt'?Hvordan får familie og venner tilgang til kameraer?Hva er formålet med kameradeling?Hvordan kan jeg dele kameraet mitt med andre?Hvorfor er delte kontoer ikke fullt funksjonelle?Hva er forskjellen mellom "Kun visning" og "Tillat kontroll" ved deling av kameraer?Er det en grense for antall personer som kan dele kameraer?Kameradeling melding – Kontoen finnes ikke/delt person kan ikke godta invitasjonKan nettbrett bruke apper?Støtter PC nedlasting av applikasjoner?Kan PC-en få tilgang til kameraet?Hvordan endre et kallenavn på kamera?Hvordan slette alarmopptak?Hvorfor mottar jeg ikke en bekreftelseskode når jeg endrer passordet mitt?Hvordan kontakte oss?
Betalt abonnement

Brukerveiledning

Ofte stilte spørsmålKonto

Hvordan kan jeg dele kameraet mitt med andre?

Lær hvordan du deler kameraet ditt

På kameradelingssiden kan du skanne QR-koden til den andre kontoen eller direkte skrive inn konto-ID-en for å sende en invitasjon. Når mottakeren godtar, får de tilgang gjennom den delte kamerafunksjonen.

Hva er formålet med kameradeling?

Forstå hensikten med kameradeling

Hvorfor er delte kontoer ikke fullt funksjonelle?

Forstå begrensninger ved delte kontoer