LogoCloudEdge App Dokumentace
LogoCloudEdge App Dokumentace
Webová stránka - Domovská stránka

Začínáme

Dokumentace

Centrum nápovědy

Často kladené otázky

Produkty

Kamera s napájením
Zvonek
Kamera na baterie
4G kamera
Dětská chůvička

Aplikace a služby

Zkušenost s funkcemi aplikace
Účet
Lze změnit region registrace účtu?Kolik kamer lze přidat k jednomu účtu?Jak změním svůj e-mail?Jak připojit kameru k novému účtu?Proč se často zobrazuje upozornění 'Platnost přihlášení vypršela, přihlaste se prosím znovu'?Jak mohou rodina a přátelé přistupovat ke kamerám?K čemu slouží sdílení kamery?Jak mohu sdílet svou kameru s ostatními?Proč sdílené účty nemají plnou funkčnost?Jaký je rozdíl mezi "pouze zobrazení" a "povolit ovládání" při sdílení kamer?Existuje limit počtu osob při sdílení kamer?Sdílení kamery - Účet neexistuje/sdílená osoba nemůže přijmout pozvánkuMohou tablety používat aplikace?Podporuje PC stahování aplikací?Může PC přistupovat ke kameře?Jak změnit přezdívku kamery?Jak smazat záznamy alarmů?Proč nemohu obdržet ověřovací kód při změně hesla?Jak nás kontaktovat?
Placené předplatné

Uživatelský manuál

Často kladené otázkyÚčet

Jak mohou rodina a přátelé přistupovat ke kamerám?

Udělení přístupu ke kamerám ostatním

Použijte prosím funkci sdílení kamery ke sdílení vaší kamery.

Proč se často zobrazuje upozornění 'Platnost přihlášení vypršela, přihlaste se prosím znovu'?

Pochopení správy relací přihlášení

K čemu slouží sdílení kamery?

Pochopení účelu sdílení kamery