Proč se často zobrazuje upozornění 'Platnost přihlášení vypršela, přihlaste se prosím znovu'?
Pochopení správy relací přihlášení
Účet může zůstat přihlášen pouze na jednom telefonu nebo tabletu. Systém z bezpečnostních důvodů omezuje současné přihlášení na více zařízeních.
Vyhněte se přístupu k účtu na více zařízeních současně, abyste předešli přerušení relace.
CloudEdge App Dokumentace