LogoCloudEdge App Documentatie
LogoCloudEdge App Documentatie
Website - Homepage

Aan de slag

Documentatie

Hulpcentrum

Veelgestelde vragen

Producten

Stekker camera
Deurbel
Batterij camera
4G camera
Babyfoon

App en diensten

App functie ervaring
Account
Kan de accountregistratieregio worden gewijzigd?Hoeveel camera's kunnen aan een account worden toegevoegd?Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?Hoe koppel ik een camera aan een nieuw account?Waarom verschijnt het bericht 'Aanmeldgegevens zijn verlopen, meld u opnieuw aan' vaak?Hoe krijgen familie en vrienden toegang tot camera's?Wat is het nut van camera's delen?Hoe kan ik mijn camera met anderen delen?Waarom zijn gedeelde accounts niet volledig functioneel?Wat is het verschil tussen "Alleen bekijken" en "Bediening toestaan" bij het delen van camera's?Is er een limiet aan het aantal personen waarmee camera's kunnen worden gedeeld?Camera delen melding – Account bestaat niet/gedeelde persoon kan uitnodiging niet accepterenKunnen tablets de app gebruiken?Ondersteunt de pc het downloaden van applicaties?Kan de pc toegang krijgen tot de camera?Hoe wijzig ik een camerabijnaam?Hoe verwijder ik alarmopnames?Waarom ontvang ik geen verificatiecode bij het wijzigen van mijn wachtwoord?Hoe kunt u contact met ons opnemen?
Betaald abonnement

Gebruikershandleiding

Veelgestelde vragenAccount

Waarom verschijnt het bericht 'Aanmeldgegevens zijn verlopen, meld u opnieuw aan' vaak?

Inzicht in sessiebeheer

Het account kan alleen op één smartphone of tablet aangemeld blijven. Het systeem beperkt gelijktijdige aanmeldingen op meerdere apparaten om veiligheidsredenen.

Vermijd het gelijktijdig openen van uw account op meerdere apparaten om sessieonderbrekingen te voorkomen.

Hoe koppel ik een camera aan een nieuw account?

Leer hoe u een camera naar een ander account overzet

Hoe krijgen familie en vrienden toegang tot camera's?

Leer hoe u anderen cameratoegang verleent