LogoCloudEdge App Documentatie
LogoCloudEdge App Documentatie
Website - Homepage

Aan de slag

Documentatie

Hulpcentrum

Veelgestelde vragen

Producten

Stekker camera
Deurbel
Batterij camera
4G camera
Babyfoon

App en diensten

App functie ervaring
Account
Kan de accountregistratieregio worden gewijzigd?Hoeveel camera's kunnen aan een account worden toegevoegd?Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?Hoe koppel ik een camera aan een nieuw account?Waarom verschijnt het bericht 'Aanmeldgegevens zijn verlopen, meld u opnieuw aan' vaak?Hoe krijgen familie en vrienden toegang tot camera's?Wat is het nut van camera's delen?Hoe kan ik mijn camera met anderen delen?Waarom zijn gedeelde accounts niet volledig functioneel?Wat is het verschil tussen "Alleen bekijken" en "Bediening toestaan" bij het delen van camera's?Is er een limiet aan het aantal personen waarmee camera's kunnen worden gedeeld?Camera delen melding – Account bestaat niet/gedeelde persoon kan uitnodiging niet accepterenKunnen tablets de app gebruiken?Ondersteunt de pc het downloaden van applicaties?Kan de pc toegang krijgen tot de camera?Hoe wijzig ik een camerabijnaam?Hoe verwijder ik alarmopnames?Waarom ontvang ik geen verificatiecode bij het wijzigen van mijn wachtwoord?Hoe kunt u contact met ons opnemen?
Betaald abonnement

Gebruikershandleiding

Veelgestelde vragenAccount

Hoe kan ik mijn camera met anderen delen?

Leer hoe u uw camera deelt

Op de camera-deelpagina kunt u de QR-code van het andere account scannen of de account-ID direct invoeren om een uitnodiging te versturen. Zodra de ontvanger accepteert, krijgen ze toegang via de gedeelde camerafunctie.

Wat is het nut van camera's delen?

Begrijp het doel van camera's delen

Waarom zijn gedeelde accounts niet volledig functioneel?

Beperkingen van gedeelde accounts begrijpen