Ακύρωση συνδρομής μέσω PayPal
Οδηγός βήμα προς βήμα για την ακύρωση αυτόματων πληρωμών μέσω PayPal
Εάν εγγραφήκατε μέσω του PayPal, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ακυρώσετε την αυτόματη ανανέωση:
Βήμα 1: Πρόσβαση στις ρυθμίσεις PayPal
Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο PayPal και κάντε κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων (γρανάζι) που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.


Βήμα 2: Μεταβείτε στις επιλογές πληρωμής
Ανοίξτε το μενού ρυθμίσεων και μεταβείτε στην ενότητα Πληρωμές, στη συνέχεια επιλέξτε την επιλογή διαχείρισης αυτόματων πληρωμών.

Βήμα 3: Ακυρώστε τη συνδρομή
Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε την πληρωμή που θέλετε να ακυρώσετε. Μετά το άνοιγμα, κάντε κλικ στο κουμπί Ακύρωση.

Τι συμβαίνει μετά την ακύρωση
- Άμεση ενέργεια: Η αυτόματη ανανέωσή σας ακυρώνεται αμέσως
- Περίοδος πρόσβασης: Θα διατηρήσετε την πρόσβαση στις premium λειτουργίες μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης
- Επιβεβαίωση: Το PayPal θα σας στείλει email επιβεβαίωσης
- Χωρίς χρεώσεις: Δεν θα χρεωθείτε για τον επόμενο κύκλο χρέωσης
Αντιμετώπιση προβλημάτων
Δεν μπορώ να βρω τις αυτόματες πληρωμές
Εάν δεν βλέπετε την ενότητα αυτόματων πληρωμών:
- Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδεθεί στον σωστό λογαριασμό PayPal
- Ελέγξτε αν χρησιμοποιήσατε διαφορετική μέθοδο πληρωμής
- Αναζητήστε τη συνδρομή στο ιστορικό συναλλαγών του PayPal
Το κουμπί ακύρωσης είναι γκρι
Εάν το κουμπί ακύρωσης δεν είναι κλικάρισμο:
- Η συνδρομή μπορεί να έχει ήδη ακυρωθεί
- Μπορεί να υπάρχει εκκρεμής συναλλαγή
- Επικοινωνήστε με την υποστήριξη του PayPal
Τεκμηρίωση CloudEdge App