LogoDokumentacja CloudEdge App
LogoDokumentacja CloudEdge App
Strona główna

Pierwsze kroki

Dokumentacja

Centrum pomocy

Często zadawane pytania

Produkty

Kamera wtyczkowa
Dzwonek do drzwi
Kamera bateryjkowa
Kamera 4G
Monitor dla niemowląt

Aplikacja i usługi

Doświadczenie funkcji aplikacji
Konto
Czy można zmienić region rejestracji konta?Ile kamer można dodać do jednego konta?Jak zmienić adres e-mail?Jak podłączyć kamerę do nowego konta?Dlaczego często wyświetla się komunikat 'Sesja wygasła, zaloguj się ponownie'?Jak rodzina i znajomi mogą uzyskać dostęp do kamer?Do czego służy udostępnianie kamery?Jak mogę udostępnić swoją kamerę innym?Dlaczego udostępnione konta nie mają pełnej funkcjonalności?Jaka jest różnica między "tylko podgląd" a "zezwól na kontrolę" przy udostępnianiu kamer?Czy istnieje limit liczby osób przy udostępnianiu kamer?Udostępnianie kamery - Konto nie istnieje/udostępniona osoba nie może przyjąć zaproszeniaCzy tablety mogą korzystać z aplikacji?Czy komputer PC obsługuje pobieranie aplikacji?Czy komputer PC może uzyskać dostęp do kamery?Jak zmienić nazwę kamery?Jak usunąć rekordy alarmów?Dlaczego nie mogę otrzymać kodu weryfikacyjnego przy zmianie hasła?Jak się z nami skontaktować?
Płatna subskrypcja

Instrukcja obsługi

Często zadawane pytaniaKonto

Dlaczego udostępnione konta nie mają pełnej funkcjonalności?

Zrozumienie ograniczeń udostępnionych kont

Ze względów bezpieczeństwa udostępnione konto ma zablokowane niektóre funkcje. System celowo wyłącza określone operacje, gdy konto jest udostępniane innym użytkownikom, aby utrzymać standardy bezpieczeństwa.

Jak mogę udostępnić swoją kamerę innym?

Dowiedz się, jak udostępnić swoją kamerę

Jaka jest różnica między "tylko podgląd" a "zezwól na kontrolę" przy udostępnianiu kamer?

Zrozumienie poziomów uprawnień udostępniania