LogoDokumentacja CloudEdge App
LogoDokumentacja CloudEdge App
Strona główna

Pierwsze kroki

Dokumentacja

Centrum pomocy

Często zadawane pytania

Produkty

Kamera wtyczkowa
Dzwonek do drzwi
Kamera bateryjkowa
Kamera 4G
Monitor dla niemowląt

Aplikacja i usługi

Doświadczenie funkcji aplikacji
Konto
Czy można zmienić region rejestracji konta?Ile kamer można dodać do jednego konta?Jak zmienić adres e-mail?Jak podłączyć kamerę do nowego konta?Dlaczego często wyświetla się komunikat 'Sesja wygasła, zaloguj się ponownie'?Jak rodzina i znajomi mogą uzyskać dostęp do kamer?Do czego służy udostępnianie kamery?Jak mogę udostępnić swoją kamerę innym?Dlaczego udostępnione konta nie mają pełnej funkcjonalności?Jaka jest różnica między "tylko podgląd" a "zezwól na kontrolę" przy udostępnianiu kamer?Czy istnieje limit liczby osób przy udostępnianiu kamer?Udostępnianie kamery - Konto nie istnieje/udostępniona osoba nie może przyjąć zaproszeniaCzy tablety mogą korzystać z aplikacji?Czy komputer PC obsługuje pobieranie aplikacji?Czy komputer PC może uzyskać dostęp do kamery?Jak zmienić nazwę kamery?Jak usunąć rekordy alarmów?Dlaczego nie mogę otrzymać kodu weryfikacyjnego przy zmianie hasła?Jak się z nami skontaktować?
Płatna subskrypcja

Instrukcja obsługi

Często zadawane pytaniaKonto

Jaka jest różnica między "tylko podgląd" a "zezwól na kontrolę" przy udostępnianiu kamer?

Zrozumienie poziomów uprawnień udostępniania

Jaka jest różnica między "tylko podgląd" a "zezwól na kontrolę" przy udostępnianiu kamer?

Uprawnienia udostępniania różnią się w zależności od poziomu dostępu:

Tylko podgląd

Odbiorcy udostępnienia mogą wyłącznie oglądać transmisję wideo na żywo bez dodatkowych możliwości.

Zezwól na kontrolę

Oprócz podglądu na żywo ten poziom zapewnia rozszerzone uprawnienia, w tym sterowanie kamerą i przeglądanie lokalnego odtwarzania.

Dlaczego udostępnione konta nie mają pełnej funkcjonalności?

Zrozumienie ograniczeń udostępnionych kont

Czy istnieje limit liczby osób przy udostępnianiu kamer?

Informacje o pojemności udostępniania kamer

Spis treści

Jaka jest różnica między "tylko podgląd" a "zezwól na kontrolę" przy udostępnianiu kamer?
Tylko podgląd
Zezwól na kontrolę